038 - 741 0 741

4 november 2022

Kavels beschikbaar in Ketelhaven

In Ketelhaven liggen 5 bouwrijpe kavels. Hier zijn diverse mogelijkheden om je unieke woning te creëeren. 

Er zijn in feite drie mogeijkheden:

1: Je kiest voor de woningtypes Berk of Toolstra. Dit zijn woningen die reeds zijn getekend en geschikt zijn voor de locatie. Binnen deze ontwerpen zijn nog vele aanpassingen mogelijk, zoals een extra (tuin)kamer, veranda, etc. 

2: Je kiest een ander ontwerp bij het betrokken bouwbedrijf Toolstra. Zij zijn nauw betrokken bij dit project en kunnen naast de reeds uitgewerkte woningen ook een ontwerp op maat maken, geheel naar eigen wens in invulling. 

3: Je koopt een kavel het gaat met een zelf gekozen aannemer danwel architect aan de slag om je eigen woning te ontwerpen.

De woningen mogen welstandsvrij gebouwd worden. Het kan dus zijn dat er straks 5 zeer verschillende woningen gebouwd worden. Is er een woning verkocht, dan kan de bouw afzonderlijk gaan starten. Er hoeft niet gewacht te worden op de verkoop van een andere kavel. 


Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met ons. Je bent ook vrij om ten alle tijde de locatie te bekijken. Iedere tweede zaterdag van de maand zijn wij daar aanwezig van 10:00 tot 12:00 uur. We kunnen je ook verder helpen met bijvoorbeeld de waarde van je huidige woning te bepalen en/of met een oriënterend financieel gesprek (kosteloos).  

Meer lezen, klik hier.