038 - 741 0 741

10 november 2022

Nieuwbouw Nieuwtjes November 2022

Het is weer tijd voor Nieuwbouw Nieuwtjes!

Het lijkt allemaal niet mee te vallen. We hebben te maken met een stikstofcrisis, gascrisis, woning tekorten, hoge inflatie, hoge energielasten en stijgende hypotheekrente.

Na contact te hebben gehad met enkele ontwikkelaars van actuele projecten in Zwolle, zijn wij gelukkig gerustgesteld. Er is al rekening gehouden met de nieuwe regelgeving m.b.t. stikstof en ook hebben zij de juiste mensen in dienst om de benodigde berekeningen te maken.

Vooralsnog lijkt het erop dat de ontwikkelaars goed voorbereid zijn, een hele geruststelling! Daarnaast neemt de inflatie iets af alsook de hypotheekrente, dit houden we nauwlettend in de gaten. Duurzame nieuwbouw is immers de toekomst!

Wij kijken enthousiast vooruit naar al het nieuwbouwaanbod in Zwolle.

 

Mis de belangrijke data onderaan de mail niet!

 

Schrijf je ook vooral in op de projectwebsites om geen informatie te missen.

 

 

Binnenkort in verkoop!

Sta je al ingeschreven op de website van Thuis in Breezicht? Gelijk doen, want dan maak je meer kans op één van de 35 woningen. De laatste hand wordt gelegd aan de voorbereidingen en dan zal dit bouwplan als eerst in verkoop gaan. Houd dus je mail in de gaten!

 

 

 

 

Houterf en Watergaarde

In Houterf zijn de 2/1 kapwoningen nog beschikbaar. In de Watergaarde nog enkele tussenwoningen. Wil je vrijblijvend onderzoeken of dit financieel haalbaar is? Denk ook vooral aan de lage energielast!

We kunnen je een gratis waardebepaling aanbieden om meer inzicht te geven in jouw mogelijkheden.

Projectwebsite

 

 

 

Kamperzeedijk

Inmiddels zijn twee woningen (onder voorbehoud) verkocht! Je kan hier wonen met een prachtig vrij uitzicht, met een tuin aan het water en uiteraard energiezuinig. Daarnaast zijn de woningen ideaal en daarmee zeer praktisch ingedeeld.

 

 

 

Het Buyten

Het Buyten krijgt een dorps karakter. Het plan van circa 112 woningen bestaat uit:

Vrijstaande woningen (evt. vrije kavels), 2^1 kapwoningen, tussen- en hoekwoningen. Levensloopbestendige woningen en kleine appartementen.

Vermoedelijke start verkoop begin 2023. Schrijf je in om niks te missen!

Projectwebsite

 

 

 

De Zwaan

We krijgen ontzettend veel vragen over dit project, zeker nu de sloop begonnen is. Het project bevindt zich in de fase van bestemmingsplanwijziging en afgifte van de omgevingsvergunning. We zullen dit moeten afwachten om meer over de planning te kunnen zeggen.

 

 

Weezenlanden Noord

Eigenlijk geldt hiervoor hetzelfde als voor de Zwaan. Er is inmiddels een begin gemaakt met de bouw van sociale huurwoningen. Hiernaast komt 'gebouw F', deze zal als eerste in de verkoop gaan.

Projectwebsite

 

 

De Dromer

Yes! Uitverkocht! Tevens is er een start gemaakt met de bouw. Dit project in Onderdijks in Kampen is mooie aanwinst voor de wijk.

 

Noteer in je agenda!

 

De Tippe

Voor de gehele wijk De Tippe is er een Informatiemarkt georganiseerd op dinsdag 15 november 2022 vanaf 18:45 uur in basisschool Het Saffier, Belvédèrelaan 444.

 

 

 

Noorderkwartier

Het Noorderkwartier betreft een herontwikkeling het Noordereiland (parkeerdek) en een deel van Dieze net buiten de stadsgracht.

Op 21 november ben je vanaf 19:30 uur welkom in poppodium Hedon.

 

 

 

 

 

 

 

Het Gildenhof

Voorheen ook wel de Hanzebadlocatie genoemd. Schrijf je op de website in om niks te missen van deze grote ontwikkeling in Hanzeland.

Wil je meedenken? Op 22 november 19:00 uur vindt een meedenksessie plaats in het Zone college.

 

 

Breezicht

Voor de gehele wijk Breezicht is er een Informatiemarkt georganiseerd op woensdag 23 november 2022 vanaf 19:00 uur in basisschool De Boxem, Oude Wetering 82a.

Deze mailing ontvang je in de mail als je bij ons ingeschreven staat. Je ontvangt hem dan eerder dan anderen. Wil je ook als eerste op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief. Direct inschrijven.