038 - 741 0 741

29 november 2022

Nieuw in verkoop: Thuis in Breezicht

Goed nieuws! Woensdag 30 november om 11.00 uur uur start de verkoop van de 35 grondgebonden woningen in Thuis in Breezicht.

Documentatie

Vanaf 30 november vind je de brochure, prijslijst, technische omschrijving en meer op de website. Alles wat je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Bovendien ben je op donderdag 8 december tussen 18.00 - 20.00 uur van harte welkom tijdens het verkoopevent bij de Woonfabriek. 

Vind jij je droomhuis in Thuis in Breezicht? Vanaf woensdag 11.00 uur vind je het inschrijfformulier in je eigen accountomgeving. De inschrijving sluit op maandag 12 december om 09.00 uur.

Wil jij wonen op een plek waar kinderen veilig kunnen opgroeien en waar de gemoedelijke, betrokken sfeer leidt tot gezellige, hechte sociale contacten? Dan is wonen in Breezicht, aan de noordrand van Stadshagen in Zwolle, iets voor jou. Hier komen 35 eigentijdse energiezuinige, gasloze woningen in een natuurrijke omgeving. De woningen staan rondom een Brink, omgeven door groen en waterpartijen. Het project bestaat uit 18 rijwoningen (waarvan 6 prijsbegrensd), 12 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. De prijsbegrensde woningen (bnrs 7 tm 12) hebben een gemaximeerde koopsom van € 346.900,- v.o.n. Aan deze woningen zijn verkoopvoorwaarden verbonden. Denk hierbij aan een zelfbewoningsplicht en een antispeculatiebeding. Lees de prijslijst aandachtig door.

 

Hoe werkt de verkoop?

Benieuwd hoe het aankoopproces in zijn werk gaat? En wat je zelf kunt doen om je kansen te vergroten? We hebben de procedure in een stappenplan voor je uitgeschreven. Lees het goed door, zodat je goed voorbereid bent als de verkoop start. Klik hier voor het aankoopproces.


Verkoopevent 8 december tussen 18.00 - 20.00 uur 

Voel je welkom tussen 18.00 - 20.00 uur tijdens het verkoopevent bij de Woonfabriek en kom als eerste de brochure ophalen. Uiteraard heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen. We staan te popelen om je alles over deze bijzondere woningen te vertellen. Woon je vlakbij? Kom vooral op de fiets. De inschrijving sluit op maandag 12 december om 09.00 uur. Neem contact op met het verkoopteam voor aanvullende vragen.

Waar: Woonfabriek Zwolle, Assiesstraat 126, Zwolle 
Wanneer: donderdag 8 december tussen 18.00 - 20.00 uur

Zien we je dan? We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vragen bel, mail of kom binnen lopen bij de Woonfabriek.