038 - 741 0 741

31 maart 2023

Terugblik Nieuwbouwavond Zwolle

Wij kijken met een grote glimlach terug op de Nieuwbouwavond van afgelopen maandag. 

Ontwikkelaars, de gemeente en CPO initiatieven stonden allen met hun projectinformatie in de Stadkamer. Na een welkomstwoord door Oscar van Schaverbeke, mede eigenaar van de Woonfabriek, gaf hij het woord aan wethouder wonen Dorrit de Jong. Ook Dick Timmerman van het Notarieel, onze eigen hypotheekadviseurs Irene Kikkert en Herman Beernink en bouwkundige Jan Hoogers kwamen aan het woord. Wij komen via onze nieuwsbrief met een verslaglegging van de avond. 

Op de avond is een lijst uitgedeeld met daarop alle projecten die dit jaar en komend jaar in de verkoop gaan. Tevens waren de verschillende gebiedsontwikkelingen te zien. Op deze lijst zijn alle projectwebsites te vinden. Zo kun je je alvast inschrijven bij het project van jouw voorkeur. Let op, je staat dan nog niet ingeschreven voor een loting of toewijzing. Dat kan pas wanneer de verkoop daadwerkelijk start. Wil jij deze lijst ook? Haal hem bij ons af aan de Assiesstraat 126!

De opkomst was overweldigend, het was heel fijn om iedereen in de mooie Stadkamer te mogen ontvangen! We willen iedereen heel erg bedanken voor zijn/haar komst. Ook bedanken we alle zakelijke aanwezigen voor hun bijdrage op deze avond! 

Avond gemist? Je bent altijd van harte welkom om bij ons binnen te lopen of (op afspraak) op een donderdagavond of zaterdagochtend één op één met ons een kop koffie te drinken.