038 - 741 0 741

20 juni 2023

Vacature Commercieel Binnendienst Nieuwbouw

Wij zijn op zoek!

Als Commercieel Binnendienst Nieuwbouw ben jij onderdeel van ons nieuwbouw advies-, koop- en verhuurteam van Woonfabriek Zwolle. Samen met collega’s zorg je ervoor dat nieuwbouwprojecten uiteindelijk succesvol worden verkocht of verhuurd.

In deze rol werk je nauw samen met de makelaars en ondersteun je hen voornamelijk op organisatorisch en administratief vlak tijdens het totale traject van nieuwbouwprojecten. Je bent hét aanspreekpunt voor de klant (de woningzoekenden), ontwikkelaars en andere relaties en je weet alles over de diverse nieuwbouwprojecten, de beschikbaarheid en het aankoopproces van nieuwbouw. Naast dat je het (telefonische) visitekaartje voor dit kantoor bent, zal je ook verantwoordelijk zijn voor andere administratieve taken. Denk aan het maken van koop- of aanneemovereenkomsten, het beheren van de mailbox, het maken van afspraken en het beheer van de agenda’s van de makelaars.

Daarnaast ben je de schakel tussen de diverse afdelingen binnen dit kantoor: tussen bestaande bouw, hypotheken en bedrijfsmatig vastgoed. Kortom: jij bent een belangrijk onderdeel van het makelaarsteam. Je werk speelt zich zo nu en dan ook buiten de deur af. Zo word je betrokken bij start-verkoop-events en ga je samen met een makelaar op bezoek bij bijvoorbeeld een bouwlocatie. Aan afwisseling geen gebrek!

Wat wij zoeken
▪ Je hebt een (secretariële) vooropleiding op minimaal MBO niveau 4.
▪ Ervaring is geen pré. Heb je geen ervaring in de makelaardij en/of het vastgoed dan word je ook van harte uitgenodigd om te reageren.
▪ Je bent een vrolijke en proactieve persoonlijkheid, je vindt het leuk om samen in een team te werken aan gezamenlijke doelstellingen, je houdt van de omgang met mensen en je vindt het leuk hen te helpen bij een belangrijke beslissing in hun leven.
▪ Je werkt precies en zorgvuldig, je weet goed hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en je spreekt en schrijft goed Nederlands.
▪ Je hebt een dienstverlenende en klantvriendelijke instelling.

Wat wij aanbieden
▪ Wij bieden een aantrekkelijk, dynamische functie in het hart van een NVM nieuwbouwkantoor.
▪ Je kunt hier 32-40 uur aan boord komen.
▪ Het salaris is marktconform en afhankelijk van de overeengekomen uren, jouw ervaring, kennis en kunde.
▪ Je komt te werken in een gezellig klein team bij de Woonfabriek, maar wordt onderdeel van een grote organisatie. Bestaande uit drie NVM makelaarskantoren: Woonaccent Van Dorsten, Rodenburg Makelaars en ten Hag.

Interesse? Mail jouw motivatie naar contact@woonfabriekzwolle.nl en voeg je cv bij.

Bij vragen, neem contact op met Kim van Rie 06 250 86 621