038 - 741 0 741

7 september 2023

Nieuw aanbod in de Tippe

De ontwikkelaar vraagt jouw input. Laat hen jouw mening en wensen weten.

Nieuw aanbod

De ontwikkelaar Dura Vermeer is volop bezig met de ontwikkelingen van de volgende velden in de Tippe. De eerstvolgende velden die in verkoop gebracht zullen worden zijn de velden V2 en X2. 

In veld V2 komen 28 stadswoningen van 2 of 3 woonlagen. In veld X2 komen 42 stadswoningen van 2 of 3 woonlagen. We hopen eind dit jaar in verkoop te kunnen met de eerste huizen.

Op de interactieve kaart op de website zijn alle velden te zien die we de komende jaren gaan ontwikkelen en bouwen. We zullen deze kaart regelmatig updaten zodat je op de hoogte blijft van onze planning.

 

Bekijk de volgende velden in Thuis in de Tippe

 

 

Hoe wil jij wonen?

Nu we volop bezig zijn met de ontwikkeling van de volgende velden in de Tippe willen we je graag beter leren kennen! Om meer te weten te komen over hoe je wilt wonen en wat je woonvoorkeuren zijn hebben we een nieuwe woonwensenenquête klaargezet.

We stellen het zeer op prijs als je een vragenlijst wil invullen. Dit neemt circa 3 minuten van je tijd in beslag. Met jouw hulp kunnen wij onze plannen verder finetunen zodat het waar mogelijk goed aansluit bij jouw wensen. Jouw mening telt!

 

Ga naar de woonwensen enquete