038 - 741 0 741

13 november 2023

Informatiemarkt De Tippe

Kom je kijken naar de geplande ontwikkelingen in de Tippe?

In De Tippe wordt inmiddels niet alleen volop gebouwd, maar ook gewoond. Uiteindelijk komen hier ruim 1.300 nieuwe woningen te staan: een mooie mix van koop en (sociale) huur, verdeeld over drie buurschappen. Als geïnteresseerde in de ontwikkeling van De Tippe ben je wellicht ook benieuwd hoe de buurt eruit komt te zien, wat er allemaal nog gebouwd gaat worden, welke voorzieningen er komen en hoe de openbare ruimte ingericht wordt.

Informatiemarkt op dinsdag 21 november 2023
Daarom nodigen wij (team Stadshagen.nl) je graag uit voor onze informatiemarkt op dinsdagavond 21 november, van 19.00 tot 21.00 uur. De informatiemarkt wordt geopend door wethouder Monique Schuttenbeld (nieuwbouwprojecten Stadshagen). 

Tijdens de informatiemarkt presenteren vertegenwoordigers van de gemeente, ontwikkelaars en woningcorporaties hun plannen en aanbod (huur en koop) in De Tippe. Ook is er informatie over onder andere de planning en fasering van de bouwwerkzaamheden. Wij zorgen voor koffie en thee. Je kunt vrij inlopen op het tijdstip dat jou het beste past én zelf kiezen bij welke partij je langsgaat voor informatie. 

Wat: Informatiemarkt De Tippe
Wanneer: Dinsdag 21 november 2023 tussen 19.00 en 21.00 uur
Waar: Basisschool Het Saffier, Belvédèrelaan 444, 8043 VD, Zwolle

Bron: https://stadshagen.nl/buurt/de-tippe/