038 - 741 0 741

De Schoonhorst

Zwolle

€287.500 - €545.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
21 (13 beschikbaar)

Woonoppervlak
48-96m2

Inhoud
150-300m3

Omschrijving

Aan de Klokkengieterlaan worden 33 moderne twee-, drie- en vierkamerappartementen gerealiseerd met op de begane grond commerciële ruimtes. De appartementen zijn voorzien van een complete keuken, sanitair, vloerverwarming en een balkon. 

Altijd al je eigen plek willen hebben en alles naar je eigen smaak in willen richten? Dan is één van deze nieuwbouwappartementen iets voor jou. Bij jouw appartement kun je je eigen keuken samenstellen, kiezen welke tegels je wil in de badkamer, welke vloer het beste bij je past en wat er op de muren komt. Basic, Scandinavisch of toch industrieel en stoer? Jij bepaalt! 

Op de begane grond is er ruimte voor het stallen van je fiets. Een aantal woningen heeft een eigen parkeerplaats. Verder is er om het gebouw parkeergelegenheid. 

Duurzaam en voorbereid op de toekomst!
De Ambacht wordt een energiezuinig appartementengebouw wat op een milieuvriendelijke en duurzame wijze gebouwd zal worden. Belangrijk om te weten is dat het gebouw volledig gasloos zal zijn! De appartementen worden door een warmtepomp verwarmd. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen. Dit betekent een forse besparing op de maandelijkse energielasten!

Buurt
Het fijne aan dit project is dat de buurt al jaren bewoond wordt. De straten zijn ruim opgezet en in de omgeving is volop groen en water te vinden. De appartementen bevinden zich in het eerste deel van Stadshagen, waar de straatnamen verwijzen naar oude ambachten. Dit deel ligt tegen het Zwarte Water aan; je bent dan ook snel de wijk uit over de Mastenbroekerbrug. Het winkelcentrum Stadshagen, zorg- en sportvoorzieningen zijn vlakbij en met de fiets sta je binnen vijftien minuten in de historische binnenstad van Zwolle. Na het werk een stukje wandelen of hardlopen? Dan is een blokje door het Twistvlietpark of langs het Zwarte Water ideaal. Je eigen plek aan de rand van de stad.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Commerciële ruimten
Onder de appartementen is er ruimte voor bedrijvigheid. Ben je ondernemer en ben je geïnteresseerd in één van de commerciële ruimtes? Neem dan contact op met Rodenburg Makelaars.

Impressies

Locatie

Prijslijst